Training SurveyMonkey - De Vragenlijstexpert

Weet jij de weg in SurveyMonkey?

Haal jij alles eruit wat erin zit?

Of kun je wel wat hulp, tips en trucs gebruiken? 

Ga voor een vragenlijst met resultaat!

Je hebt een hartstikke goede vragenlijst gemaakt. Nu moet deze nog online. Je hebt gekozen voor Survey Monkey, je logt in… en ziet door de bomen het bos niet meer.

Je hebt al zoveel knullig opgemaakte vragenlijsten voorbij zien komen. Je wil dit zelf anders. Je wil een professioneel uitziende vragenlijst. Een vragenlijst die het aantal reacties verhoogt in plaats van dat er mensen afhaken. 

Waar begin je? Hoe stel je je huisstijl in? Welk vraagtype kies je? Welk verzamelprogramma? Wat ís een verzamelprogamma?

foto DVE aan werk

De Vragenlijstexpert

Een goede vragenlijst is de basis voor goede resultaten. Als invullers zich ergeren, haken ze af of gaan ze negatief over jouw bedrijf denken. Dit wil je niet! Ik heb jarenlange ervaring met het opstellen en programmeren van vragenlijsten. Ik heb met verschillende survey tools gewerkt en deze vergeleken. Ik heb er voor gekozen een training te maken voor SurveyMonkey omdat dit een bekende tool is met veel mogelijkheden voor een redelijke prijs. In de training leer ik je alles uit de tool te halen voor de beste resultaten. 

Kies voor de online training SurveyMonkey omdat:

Je een professionele vragenlijst wilt maken

Opgemaakt in jouw huisstijl.
Met gebruik van logica en routing: invullers krijgen alleen relevante vragen te zien.

Je wilt voorkomen dat mensen afhaken

Door gebruik van de juiste instellingen om mensen soepel door je vragenlijst te leiden.
En het kiezen van de juiste verzamelprogramma's zodat je AVG-proof data kunt verzamelen.

Je echt bruikbare resultaten wilt krijgen

Door gebruik van het juiste vraagtype voor jouw vraag.
En kennis van alle mogelijkheden van het resultaten dashboard.

Deze online training SurveyMonkey leert jou:

Opmaak

Je vragenlijst op te maken in huisstijl zodat deze er professioneel uitziet

Instellingen

De instellingen zo te kiezen dat de vragenlijst super respondent vriendelijk wordt

Vraagtypes

Het juiste vraagtype te kiezen voor jouw vragen, zodat invullers zich niet gaan ergeren

Vragen invoeren

De vragen op een snelle manier in te voeren, met alle juiste instellingen zodat jij informatie verzamelt die je nodig hebt

Verzamelprogramma's

De juiste verzamelprogramma’s te kiezen en in te stellen, zodat je AVG-proof data kunt verzamelen

Dashboard

Het dashboard te lezen en gebruiken, zodat je alles uit jouw resultaten haalt

Je kunt elk moment starten en hebt direct toegang tot alle modules, zodat je in jouw tempo en volgorde aan de slag kunt. 

Bonus: Quizzen en tests!

Wist je dat je SurveyMonkey ook kunt gebruiken voor het maken van een quiz of tests?

De online training heeft een extra gratis module over het maken van quizzen en tests in SurveyMonkey. Hoe stel je dit in, waar moet je op letten en hoe koppel je dit bijvoorbeeld aan je mailinglijst?

Opties: individueel advies

Wil je extra hulp? Ook dat kan. 

Kies naast alle online modules voor persoonlijke feedback op je vragenlijst. Of kies een meekijksessie van 20 minuten via Zoom waarbij ik live op jouw scherm mee kan kijken en vragen beantwoorden. 

ONLINE ONLY

KIES JE EIGEN MOMENT
97
excl btw
 • Alle aspecten van SurveyMonkey uitgelegd
 • 15 video’s, ruim 2 uur content
 • BONUS module quizzen en tests

PLUS

MET VRAGENLIJSTCHECK
147
excl btw
 • Alle aspecten van SurveyMonkey uitgelegd
 • 15 video’s, ruim 2 uur content
 • BONUS module quizzen en tests
 • Feedback op je vragenlijst OF 20 min (online) begeleiding
Populair

VIP

MET 1-OP-1 BEGELEIDING
197
excl btw
 • Alle aspecten van SurveyMonkey uitgelegd
 • 15 video’s, ruim 2 uur content
 • BONUS module quizzen en tests
 • Feedback op je vragenlijst
 • 20 min individuele begeleiding (online)

Maar dat wijst zich toch allemaal vanzelf?

SurveyMonkey is niet moeilijk nee. Veel wijst zich vanzelf. En toch… Toch zie ik nog ontzettend veel vragenlijst voorbij komen die:

De standaard groene huisstijl van SurveyMonkey hebben en géén eigen herkenbare stijl.

Geen juiste routing bevatten waardoor mensen vragen krijgen die niet relevant zijn.

Verkeerde vraagtypes gebruiken waardoor je bijvoorbeeld meerdere opties kunt aanvinken waar dit er eentje zou moeten zijn.

Gedeeld worden met de standaard instellingen waardoor het SurveyMonkey logo in beeld komt in plaats van een wervende afbeelding. 

En zo kan ik nog wel even doorgaan….

 

Na de training ben je een expert in SurveyMonkey

Wil jij een vragenlijst maken die mensen leuk vinden om in te vullen en waar jij alle informatie uit haalt die jij nodig hebt om jouw impact en omzet te vergroten?

Kies dan nu voor de online training SurveyMonkey.

Veelgestelde Vragen

Vragen die het meest gesteld worden

Vanaf het moment dat je betaling binnen is heb je direct toegang tot de online modules. Je toegang is een jaar geldig. Waarom maar een jaar? Omdat ik ervan uitga dat jij je aanmeldt omdat je nú aan de slag wilt met SurveyMonkey en niet over een half jaar. Daarnaast hou ik, ook in verband met de AVG, het deelnemersbestand graag ‘schoon’. Ben jij na een jaar nog steeds actief gebruiker van de training, dan kan ik zonder problemen je toegang verlengen. 

De training wordt zoveel mogelijk bijgewerkt waneer er nieuwe mogelijkheden bij komen in SurveyMonkey. Updates en aanvullingen zijn gratis toegankelijk.

De uitleg en opties in de training zijn gebaseerd op minimaal een betaald abonnement in SurveyMonkey. Dit is er vanaf 39 euro per maand bij een per maand opzegbaar abonnement.

Doe je vaker onderzoek en kies je voor het meest uitgebreide abonnement, neem dan voor je dit afsluit contact met me op. Mogelijk kan ik een aantrekkelijke korting voor je regelen.

Maak je gebruik van het gratis abonnement, dan zijn niet alle opties die in de training worden behandeld toegankelijk. Toch kun je dan nog veel aan de tips en trucs hebben én bovendien goed beoordelen of je toch voor een (kort) betaald abonnement wilt kiezen. 

Heb je gekozen voor een Vragenlijstcheck of 1-op-1 begeleiding dan ontvang je na betaling informatie per mail over hoe en wanneer je deze in kunt plannen.

Heb je gekozen voor een Vragenlijstcheck of 1-op-1 begeleiding dan ontvang je na betaling informatie per mail over hoe en wanneer je deze in kunt plannen.

Heb je interesse in een live trainingsdag? Persoonlijke live begeleiding of een groepstraining? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. 

Ja, dit is zeker mogelijk. Wanneer je met meerdere collega’s live een SurveyMonkey training wilt volgen, neem dan contact op.

Scroll to Top