Over mij - De Vragenlijstexpert

Vragen stellen is een vak

Als kind al had ik een hekel aan aannames. Vaak was mijn reactie op iets ‘dat wéét je helemaal niet’. Als ik een beslissing moest nemen, deed ik dat op basis van feiten. Later leerde ik meer naar mijn gevoel te luisteren, maar nog steeds zijn feiten voor mij nodig om dat gevoel te ondersteunen.

Vragen stellen is een vak. Mijn vak.
Toen ik de overstap maakte van communicatieadviseur naar onderzoeker, heb ik mijn communicatiekennis en -achtergrond meegenomen. Ik ergerde mij altijd al aan de vaak kort door de bocht, niet logische en niet respondentvriendelijke vragenlijsten, maar nu ik er zelf mee moest werken werd die ergernis nog groter. Mijn missie werd het om vragenlijsten aan te passen en te verbeteren. Uiteindelijk ontstond hieruit De Vragenlijstexpert.

Een goede vragenlijst...
... is een perfecte combinatie van goede communicatie en exact denken.
... nodigt respondenten uit hun verhaal te vertellen.
...zorgt voor verbinding tussen de vraagsteller en invuller.
...geeft de invuller het gevoel dat hij gehoord wordt.

De juiste feiten zijn goud waard
Ik help ondernemers en organisaties graag om goed onderzoek te doen, waarmee ze echt verder komen. Waarmee ze feiten en inzichten verzamelen om keuzes te maken en actie te ondernemen. Keuzes die hun impact vergroten, de tevredenheid van hun klanten of medewerkers en ja, ook hun omzet. De juiste feiten zijn gewoon goud waard.

Klaartje

Meer resultaat voor jouw bedrijf? Stel vragen!

Hoe zou je het vinden om keuzes te maken op basis van  feiten in plaats van aannames?
Om je conversie, omzet en impact daardoor te vergroten?  In mijn e-book zet ik 8 manieren op een rij waarop onderzoek bij kan dragen aan het vergroten van jouw conversie, omzet en impact. Van een paar vragen in een poll, tot een uitgebreid onderzoek. 

Vul hiernaast je gegevens in en je kunt het direct downloaden. Je ontvangt het e-book ook in je mail. Daarna ontvang je nog een aantal vervolgmails met extra uitleg, een gratis Chatbot Template en de Wegwijzer Enquetetools. 

Download
het E-book

Je kunt het e-book direct downloaden. Daarnaast ontvang je het in je mail. Je ontvangt ook een aantal vervolgmails met extra’s. Lees de privacyverklaring over de verwerking van jouw gegevens.

Scroll naar top