Vragenlijst online - De Vragenlijstexpert

Maak gebruik van ervaring en de juiste tools

Om onderzoek te doen ben je tegenwoordig niet meer afhankelijk van (dure) onderzoeksbureaus. Je kunt immers zoveel zelf. Allerlei tools helpen je om jouw vragenlijst online te zetten, waarbij de resultaten automatisch in mooie grafiekjes verschijnen.

Wil je hier echter niet zelf je tijd en energie in stoppen? Geen abonnement afsluiten voor een enkel onderzoek? Maak dan gebruik van de ervaring en tools van De Vragenlijstexpert.

De Vragenlijstexpert zet jouw vragenlijst voor je online en zorgt ervoor dat je op een geschikte manier reacties kunt verzamelen. Bijvoorbeeld met een open link die je zelf uitzet, of via persoonlijke e-mails.

Dit kan in een eigen online tool, De Vragenlijstexpert kan werken met vrijwel alle bekende survey tools, of in één van de beschikbare abonnementen van De Vragenlijstexpert. Zo ben je verzekerd van de beschikbaarheid van de nodige functies, bijvoorbeeld voor ingewikkeld logica of het tracken van de respons. De Vragenlijstexpert heeft op dit moment mogelijkheden in QuestionPro en SurveyMonkey. Worden de data via één van deze abonnementen verzameld, dan maken we gebruik van een verwerkersovereenkomst.  

Alle reacties ontvang je  na afloop van de dataverzameling in een compleet Excelbestand waar je zelf mee aan de slag kunt.

Hebben jullie niet de expertise tijd om verzamelde reacties te analyseren, interpreteren en rapporteren?
Wil je ook de analyses en rapportage uitbesteden? Een compleet onderzoek uit laten voeren?
Neem ook dan contact op voor meer informatie over de mogelijkheden. 

Wat anderen zeggen....

Jouw vragenlijst snel en professioneel online?

De Vragenlijstexpert zorgt ervoor!

Scroll naar boven