Hulp bij vragenlijsten - De Vragenlijstexpert

Van eerste vraag tot de laatste reactie

De Vragenlijstexpert kan je helpen bij alle werkzaamheden rondom het opstellen en programmeren van je vragenlijst en het verzamelen van reacties. Denk hierbij aan feedback geven op jouw vragenlijst, of samen een vragenlijst opstellen. Jouw vragenlijst voor je online zetten of je adviseren over de juiste tool om dat zelf te doen.  Zorgen dat jouw doelgroep wordt uitgenodigd de vragenlijst in te vullen, via bijvoorbeeld een persoonlijke mail of een open link. 

Jij kiest zelf wat je zelf kan en wil uitvoeren, wat we samen doen en wat je door De Vragenlijstexpert wil laten doen. 

Wil je ook analyse en rapportage uitbesteden, neem dan even contact op voor de mogelijkheden. 

foto DVE aan werk

Kies wat het beste bij jou past

De Start: een goede vragenlijst

Goed onderzoek begint met een goede vraagstelling en een goede vragenlijst. We kunnen samen een vragenlijst vanaf de start opbouwen, of ik geef je feedback op jouw concept. Altijd gedacht vanuit jouw doel en doelgroep, om zo alles uit jouw onderzoek te halen.

Zelf verder: training SurveyMonkey

Ga je zelf aan de slag met programmeren en gebruik je SurveyMonkey? Volg dan mijn online training waarin ik je alles leer over deze tool. Van het instellen van de huisstijl tot het kiezen van het juiste verzamelprogramma. Zodat je snel en gemakkelijk jouw vragenlijst online zet.

Laten doen: jouw vragenlijst online

Wil of kan je jouw vragenlijst niet zelf online zetten? Wil je geen duur abonnement afsluiten voor een enkel onderzoek? Ik help je. Van het programmeren tot het verzamelen van reacties. In een eigen abonnement of dat van De Vragenlijstexpert.

Scroll naar boven